Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

World War Z / Zombiháború előzetes

Az ígéreteknek megfelelően meg is érkezett az első teljes előzetes az új zombis filmhez. Kíváncsian várjuk már a filmet is.

Marc Forster rendezésében jelenik meg a film. Damon Lindelof és Matthew Michael Carnahan írták meg a forgatókönyvet Max Brooks Zombiháború novellája  alapján (“World War Z: An Oral History of the Zombie War”). Természetesen annak aki olvasta a könyvet, most egy gondolata lesz. Ugyanolyan rossz lesz, vagy pedig sikerül belőle valamit alkotni?

Gerry Lane (Brad Pitt) az egész világon keresztül utazik versenyt futva az idővel, hogy megállítsa az embereket zombivá alakító hatalmas járványt, mely gyorsabb és pusztítóbb mindennél. Persze a háttérben húzodó okok is kiderülnek, mely ha a könyv nyomán alakul, akkor tartogathat ugyanúgy kliséket és meglepetéseket. Érdemes kézbe venni a könyvet.

A főbb szerepekben Brad Pitt, Eric West, Matthew Fox, David Morse, James Badge Dale, Mireille Enos, David Andrews, Michiel Huisman, Julian Seager, Elyes Gabel, Julia Levy-Boeken, Iván Kamarás és Trevor White. Megjelenés 2013 június 21, legalábbis Amerikában.

arcatlan.comHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>