Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Újabb Star Wars filmek kilátásban!

Hogy ez mennyire jó hír, vagy mennyire nem az, az még nem dőlt el. De annyi már biztos, hogy George Lucas csak tanácsokat ad most már…

A Disney a Pixar és a Marvel után a LucasFilm-et is megvásárolta 4 milliárd dolláros áron. A vezetője pedig Kathleen Kennedy lesz, aki eddig a cég alelnöke volt.

Ezzel egy időben bejelentették a Star Wars: Episode VII-et is, ami nagy valószínűséggel egy újabb trilógia első filmje lesz. Megjelenés pedig 2015 májusában.

A történetetről egyelőre csak találgatások vannak, nem lehet tudni, hogy a már létező írott anyaghoz nyúlnak, ami azért szép számmal akad, de az sem kizárt hogy új fejezet nyílik a történetben és más vonalon indulnak el. Ez el fog dőlni majd a jövőben, de George Lucas komoly útmutatást készített a Star Wars következő részeihez, azonban sem a rendezői sem a produceri teendőkben nem kíván részt venni.

arcatlan.comHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>