Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Temetői sírban él

Otthona elvesztése és több hónapnyi utcán való fagyoskodás után egy temetői sírban találta meg lakhelyét egy szerb hajléktalan.

A 43 éves Bratislav Stojanovic egy száz évvel ezelőtt kihalt család föld alatti sírjába költözött be a szerbiai Nis városában.
Miután kicsit kitakarította a sírhelyet, kezdi otthon érezni magát.
“Száraz és meleg van. Néhány lámpámat és a személyes tárgyaimat tartom itt. Nem egy palota, de sokkal kényelmesebb, mint az utcán.” – mondta.
Bratislav felhalmozott adósságai miatt került utcára.
Elmondása szerint nagyon kedvesek vele az emberek. Néha ételt vagy ruhát is kap tőlük. A betevőjét szemetesekből szerzi.
A férfit egyáltalán nem ijeszti meg, hogy sírban alszik. A holtak, holtak maradnak… Inkább az éhezéstől tart és ha éjszaka meg is hal, legalább egyből jó helyre kerül.
A temető biztonsági szolgálata elmondta, Bratislav egészen addig maradhat, amíg nem zavarja a látogatók nyugalmát.

arcatlan.comHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>