Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Tankkal a házában ébredt

Különleges élményben volt része egy falusi asszonynak Oroszországban. Házába futott tank ébresztette hajnali háromkor álmából.


A sokat látott nyolcvan éves szomszédja, akinek a kerítését és garázsát is letarolta a harci jármű, néhány pillanatig azt hitte, ismét kitört a háború. A tank sofőrje annyira részeg volt, hogy csak másnap tudott beszélni arról, hogyan került járművestől a házba, de megindokolni és a körülményeket pontosan felidézni az alkohol okozta emlékezetkieséstől akkor sem tudta.

Az elkövetőnek elvehetik a hajtási engedélyét, és ki kell fizetnie az általa okozott kart. Továbbá, ha kiderül, hogy a tankot ellopta, szabadságvesztésre is ítélhetik.

arcatlan.comHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>