Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Szétszakadt Lázár combja

Kovács Lázár a tánctudásával akart hencegni, de egy rossz mozdulatnak köszönhetően izomszakadást szenvedett.


Eddig még ismeretlen arcát készült megmutatni a nézőknek Kovács Lázár, aki Détár Enikő oldalán lép színpadra A Nagy Duett című műsorban. Az ismert szakácsról kevesen tudják, hogy egé­sz jól énekel és táncolni is tud, egyesek már tinédzserkora óta puskalábúnak becézik.Lázár tegnap egész napos fotózáson vett részt, ahol a pózolás mellett kisfilmeket is forgattak vele. A szakács már itt meg akarta mutatni tudását, ezért rövid bemelegítés után spárgába vágta magát, a stáb pedig elhűlve figyelte a földet érést. Lázár csúnyán ­meg­sérült, nem tudott felállni, előbb a hátára fordult, majd felguggolt, de felegyenesedni még hosszú másodpercekig kép­telen volt.

„Ezt rendesen elcsesztem” – sziszegte fájdalmas arccal, miközben megpróbált feltápászkodni. A büszke férfi igyekezett nem mutatni a fájdalmát, de látszott az arcán, hogy nagyon nincs jól. Megpróbálta gyorsan összeszedni magát, ám alig tudott felemelkedni. Détár Enikő próbált segíteni neki, de nem tudott, így csak melléguggolt, és azt kérdezgette: hogy van.

Lázárt megvizsgálták, és részleges izomszakadást állapítottak meg a jobb combjában. Sajnos a felépülés igen hosszadalmas, a szakács csak pihenéssel és speciális gyógytornával hozhatja magát formába, amire aligha lesz ideje: vasárnap este ugyanis a SuperTV2 képernyőjén már színpadon kell lennie, és nemcsak az ének-, hanem a tánctudásáról is számot kell adnia. Utóbbit az orvosai legkevésbé sem ajánlják, ezért még nem tudni, hogy Lázár mivel rukkol elő a vasárnapi adásra.



Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>