Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Stohl a Heti Hetesben tér vissza?

Hetek óta azt találgatják, vajon ki ül majd Hernádi Judit helyére a hamarosan újrainduló Heti Hetesben.

Korábban már Liptai Claudia neve is felmerült nagy esélyesként a megüresedett székbe, ugyanakkor valódi mozgalom szerveződött az interneten azért, hogy Hernádi Judit az RTL2-n továbbra is látható legyen a humor nagyágyúi között. Azonban nemcsak Hernádi rajongói szervezkedtek az interneten: egy felmérés szerint a legtöbben Liptai Claudiát akarták Gálvölgyi János mellett látni.

Azzal kapcsolatban is hónapok óta folyik a találgatás, hogy Stohl András milyen műsorral tér majd vissza a képernyőre. Most úgy hírlik, hogy nem az X-Faktorban láthatjuk újra Ördög Nóra oldalán, hanem az RTL2-n újrainduló Heti Hetesben.

- Abszolút elképzelhetőnek tartom, hogy Stohl András helyet foglal majd a Heti Hetes tagjai között. Ő egy rendkívül szimpatikus egyéniség, és úgy gondolom, hogy a véleménye érdekli a nézőket. Szó sincs arról, hogy valamiféle nézettségi mutató feltekerésére lenne szükségünk, mert akkor ilyen alapon Cicciolinát is meghívhatnám a műsorba. Nekem egy olyan közéleti személyiségre van szükségem, aki kanosszát is járt. Egyelőre még nem kerestem meg Andrást az ügyben - nyilatkozta Ónodi György, a Heti Hetes főszerkesztője.

Stohl András csak annyit mondott, hogy köszöni a megkeresést, de nem szeretne erről nyilatkozni.Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>