Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Nokia tablet?

Valószínű, hogy idén megjelenik.

A Nokia Corp. még jóval az Apple iPad előtt gyártott internet tabletteket amelyek a Maemo operációs rendszer használták, viszont a cég belső problémáinak köszönhetően nem tudtak a modern tablettek számára megfelelő konkurenst építeni.

Ha a hírek igazak, akkor idén változni fog a helyzet és a Nokia be fogja mutatni a saját tabletjét.

A tablet várhatóan a Microsoft Windows 8 RT operációs rendszert fogja használni, amely kompatibilis a többmagos ARM alapú processzorokkal.

Az eszköz egy 10 inches képernyőt kap, hasonlóan a Surface RT-hez, így a felbontása valószínűleg 1366 x 768 lesz, amely jóval kevesebb, mint az Apple iPad-je, vagy a Google Nexus 10.

A tablet többi képessége is hasonló a Microsoft által megjelenített készülékkel, viszont a Nokia azt tervezi, hogy a saját eszközéhez ingyen ad egy különleges tokot, amely tartalmaz egy plusz akkumulátort és egy billentyűzetet is, ezzel igazi kis laptoppá alakítva tabletjét.

Bár Stephen Elop még 2011-ben azt mondta, hogy a Nokia egy különleges tablettel fog megjelenni a piacon, eddig úgy néz ki, hogy ez nem fog megvalósulni.Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>