Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

MOZI: Waterworld / Vízivilág folytatás

Folytatódhat minden idők egyik legköltségesebb scifije, ami a várt hasznot soha nem termelte meg, de nem is volt veszteséges az évek folyamán.

Körülbelül 175 millió dollárból készült 1995-ben a Vízivilág (Waterworld) Kevin Reynolds és Kevin Costner rendezésében. A forgatókönyvért Peter Rader és David Twohy feleltek a WGA felügyelete alatt. Ekkora költségvetés még manapság is elég húzós, de persze a folytatás sokkal kevesebből fog készülni.

A folytatás pedig lehet, hogy sorozat lesz. A történet az eredeti nyomán indul el, de hogy majd merről azt nem lehet tudni pontosan. Annyi biztos, hogy az eredeti történetben a Föld felszínét egy hatalmas vízréteg borítja, ami a sarkok elolvadása miatt jött létre. Persze ezt ma már tudjuk, hogy lehetetlen, de mivel sci-fi a téma, ennyi csalás megengedett.

A filmben Kevin Costner egy olyan mutánst alakít, aki alkalmazkodott a vízi élethez, de amikor a tutajára felvesz egy kislányt, akkor kap egy térképet, ahol szárazföld van: Az ígéret földje. Közben a vízeket kalózok népesítik be és vízi városok. Az egyedüli rossz hír, hogy a Syfy csatorna az Universal Pictures-szel karöltve igyekszik megszerezni a film jogait, ami mint tudjuk nem biztos, hogy jó lesz. Készülhet sorozat, vagy film, vagy mindkettő. De hát a Syfy amire ráteszi a kezét érdekes sorsban részesül, ezt mindannyian tudjuk.Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>