Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Mégsem vetkőznek?

Veszni látszik a remény, hogy valaha pucéran oltják vendégeik szomját azok a pincérlányok, akik azt ígérték, meztelenül szolgálnak ki, ha egy közösségi oldalra feltöltött képüket legalább százezer felhasználó kedveli.


Míg az első pár órában közel harmincezren biztosították szimpátiájukról a lányokat egy kattintással,  a harmadik nap után hatvanötezernél befagyott a számláló és már csak délibábnak tűnik a százezres álomhatár.

Időközben a lányok kaptak hideget és meleget is, ők azonban nem csüggednek.

Az egyik lány elárulta, hogy akik oda járnak, tudják, hogy milyen lányok ők. Tréfának szánták  ezt az egészet és bíznak benne, hogy az emberek többségének azért van még humorérzéke. Mindenesetre ha elérik a százezret, készül egy fénykép, hogy megnyugodjanak az érdeklődők.

 

arcatlan.comHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>