Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Megbukott a TV2 sorozata?

2 hónap után leveszik a képernyőről a Bűnök és szerelmek napi sorozatot. A fikciós reality műsorként futó történt helyett egy vetélkedő lesz látható jövő héttől.

A csatorna szerint a produkciót csak pihentetik, és közben forgatják az új részeket.

A Hajdú Péter nevével fémjelzett Bűnök és szerelmek műsor parkoló pályára kerül jövő héttől. Helyette Rákóczi Ferenc vetélkedője kerül műsorra. A hatalmas reklámmal behirdetett sorozat kreatív producer szerint hullámzó nézettséget produkált, de nem ez miatt tűnik el.

“A Bűnök és szerelmek a heti átlagait tekintve szép nézettséget produkál, az pedig, hogy napi viszonylatban egy kicsit hullámzik a nézettség, teljesen természetes egy új sorozatnál “ – mondta el Nagy Tamás, a Bűnök és szerelmek kreatív producere.

Hajdú Péter a sorozat másik producere nem nyilatkozott a döntésről, amely állítólag tervezett volt. Annak idején a Marslakók sorozatot (MTV) is parkoló pályára tették, de a szünet után nem tér vissza soha Jáksó László műsora a képernyőre.

arcatlan.comHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>