Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Még idén összeházasodnak

Majka már biztos abban, hogy még idén feleségül veszi gyermeke édesanyját, Dundikát.

Majka egy napra gyermeke édesanyja, Dundika bőrébe bújt.

Sütött, főzött, takarított, öltöztette a gyereket, vigyázott rá,s közben ezer felé szakadt, ahogy a legtöbb nő, egy átlagos napon.

A talpig férfi vért izzadt az ízig-vérig macsó háziasszonyszerepben, azonban a megpróbáltatások végén nagy elhatározásra szánta el magát.

“Oké, megadom magam. Nagy volt a szám, fogalmam se volt arról, hogy mi mindennel jár ez az egész. Most látom, mennyit dolgozik Hajni. Ünnepélyesen kijelentem, megérdemli, hogy feleségül vegyem. Ha minden jól megy, még az idén. Most lesz harmincéves, és mivel szeretjük a kerek évfordulókat, itt az alkalom. Csak mosnom, főznöm, mosogatnom ne kelljen, majd, ha itt az idő elmegyünk focizni a gyerekkel” – mondta Majka.

 

arcatlan.comHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>