Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

London 2012 – Tunéziának adományozták a megnyitón használt kórházi ágyakat

Tunéziának adományozta a szervezőbizottság (LOCOG) a londoni nyári olimpia megnyitóján használt több mint 300 kórházi ágyat – írta a hétfői brit sajtó.

A 320 kórházi ágyat humanitárius segélyként juttatják el két tuniszi kórházba.
Az olimpiai megnyitó egyik témája a brit lakosságot ingyenes orvosi ellátásban részesítő Nemzeti Egészségügyi Szolgálat volt. A britek büszkék az egészségügyi szolgálatukra, és Danny Boyle, a megnyitó rendezője az ország egyik legfontosabb szociális vívmányaként illesztette be az előadásba.
A programban 600, a brit kórházakban dolgozó nővér is fellépett. Az arénában a jelenetben 320 kórházi ágy jelent meg, amelyek LED-lámpák segítségével világítottak a sötétben.
Tizenöt önkéntes három nap alatt szereli le az ágyakról az előadásra használt felszereléseket, a LED-lámpákat, az akkumulátorokat és a vezetékeket. Ezután az ágyakat nyolc konténerbe csomagolják, és két tuniszi kórházba küldik.

MTIHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>