Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Koszorúcska a komáromi Selye János Gimnáziumban

A farsang a bálok, a mulatozások időszaka, ezért nem vélelenül került sor éppen ebben az időszakban a gimnázium III. A és B osztályainak ezen rendezvényére. Már hónapok óta gyakoroltuk a tánclépéseket a nagy eseményre Kulesa Katival, aki rendkívül türelmes volt velünk. Valljuk be, nem volt könnyî dolga. A közös munka a végére meghozta az eredményét, mert a szombati estén nem kevesebb, mint 23 pár mutatta be a standard és latin-amerikai táncokat.

Az est fénypontja a táncverseny volt. Néhány pár hihetetlenül kitett magáért kreativitás tekintetében, oly annyira, hogy még tanáraink is kellemesen meglepődtek. A tánciskola során nemcsak a tánclépéseket sajátítottuk el, hanem a helyes viselkedés, az etikett szabályait is megtanultuk. A bemutató után minden szülő elégedettségtől és büszkeségtől sugárzott, mi pedig, a két osztály diákjai, egy jót buliztunk együtt.

 

Kotiers Róza

DUNATÁJ HETILAPHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>