Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

KOMÁROMIAK KOMÁROMÉRT!

A Csemadok Komáromi Városi Szervezete felhívással fordul a komáromi vállalkozókhoz, jogi és fizikai személyekhez, alkalmazottakhoz. A város fejlődése szempontjából rendkívül fontos, hogy a Komáromban kitermelt javak minél nagyobb arányban Komárom mindennapi életébe legyenek visszaforgatva. Közeledik az adóbevallás határideje. A törvény lehetőséget ad a befizetett jövedelemadó 2, ill. 3 százalékát komáromi civil. nonprofit szervezeteknek ajándékozni. Ez az adomány semmibe sem kerül, mivel az adó amúgy az államé lenne. Részletes információkért és a szükséges nyomtatványok ügyében a munkáltatóhoz, vagy a könyvelőhöz lehet fordulni. Mindenkit arra buzdítunk, hogy éljenek a törvény adta lehetőségekkel és minél többen járuljunk hozzá Komárom gyarapodásához.

 

Stubendek László a Csemadok VSZ elnöke

DUNATÁJ HETILAPHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>