Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Komárom Város vezetése megoldotta a Belső körút 51 problémáját (+fotógaléria)

A múltban több járvány ütötte fel a fejét ezen a területen. Az itt lakók többsége nem volt hajlandó alkalmazkodni a város rendjéhez, ezért a város vezetése kereste a megoldást. Szombaton, június utolsó napján elhagyja ezeket a lakásokat az utolsó lakó is. Az épületet ezek után a város lebontatja, mivel a szakemberek megállapítása szerint az épület statikája megsérült és életveszélyessé vált. 49 ember az itt lakók közül pótlakást kapott a Harcsási szociális bérházban, a többieknek el kellet hagyniuk a házat és mivel nem volt Komáromban állandó lakóhelyük, a város nem volt kötelezve pótlakás biztosítására.
A város vezetése ezzel egy súlyos problémát oldott meg, ami több mint 10 évig húzódott és traumatizálta a környéken lakó polgárokat.

 

komarno.sk

fotók: dunataj.sk

 

Slideshow:
Fullscreen:

 Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>