Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Komárom itthon verhetetlen …

A komáromi fiúkra nehéz mérkőzés várt itthon. A nem túl meggyőző Besztercebányai mérkőzés után az erős Intert várt rájuk. Sokan a vendégek győzelmére fogadtak. Ennek megfelelően jobban is kezdtek, de nemsokára az MBK is belemelegedett a játékba és az 5. percben már 13:7-re vezettek. 37 másodperccel a negyed vége előtt a hazai csapat Kozlíknak köszönhetően már 13 ponttal vezetett. Két másodperccel a negyed vége előtt Šoška 27:13-ra fokozta a különbséget.

A második negyedben a Rieker csapata már 16 ponttal is elhúzott az Intertől, mikor a vendégek elkezdték „komolyabban“ venni a játékot és Jackson és Rančík játékának köszönhetően 5 pontra megközelítették a hazaiakat. A komáromi csapat ezután kicsit jobban belehúzott, de 9 pontnál nagyobb előnyt nem tudott kiharcolni. Sőt a pozsonyi gárda nagyon belejött a játékba és 2 pontra behozta a hazai csapatot. Ezt a különbséget lett volna hivatott nővelni Lowe, szinte félpályás 3 pontos dobása, melyet sajnos a bírók nem ismertek el, mivel szerintük az a játékidőn túl volt elindítva. Ennek a döntésnek hazai csapat lelkes szurkolói nem igazán örültek. A félidő eredménye így 38:36 lett.

A második félidőben is jól indítottak a vendégek. Akárcsak az Inter többi mérkőzésén, most is a legeredményesebb játékos Rančík volt aki nem mellesleg az egész meccs legjobbja is lett 34 ponttal. Ez a negyed is rendkívül nehéz volt mindkét csapatnak és 2 pontnál nagyobb különbséget csak nagyon nehezen tudott Komárom kiharcolni. A negyed végeredménye így 61:59-lett.

Az utolsó negyedben aztán a vendégek megmutatták, hogy mi tis tudnak és rövidesen már négy ponttal verték a hazai együttest. Az 5. percben azonban Kevin Thompsonnak köszönhetően már sikerült a komáromi fiúknak feljönni 69:69-re. A vendégeknek még egy alkalommal sikerült 2 pontos előnyt kiharcolniuk, de ezután a hazai csapat vitte a prímet. Húsz másodperccel a mérkőzés vége előtt már 9 ponttal vezettek és ekkor már az egész csarnok talpon volt. Végül Komárom ezt a meccset is hozni tudta és megérdemelten nyert 85:76-ra.

 

Pinke Noémi

dunataj.sk

Slideshow:
Fullscreen:


Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>