Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Komárom az 1. helyen ! Az MBK Rieker szurkolói két teljes szektort betöltöttek Pozsonyban

A kiválóan játszó Komárom ellen még Martin Rančík 35 pontja is kevés volt

Az első negyedet a vendégcsapat kezdte jobban, de Rančík hamar kiegyenlítette a mérkőzést. Az ötödik percben az Inter már 5 ponttal vezetett ám ez nem tetszett az MBK kiváló játékosainak Lowe és Thompsonnak akik gyorsan kiegyenlítettek 10:10-re. Ezután sokáig nem történt semmi említésre méltó, mígnem a 8. Percben elkezdtek a gólok hullani. Ezt a negyedet az Inter nyerte 15:14-re.

A második negyed is hasonló játékot hozott mint az első, leszámítva a bírók teljesítményét, akik a nézőket és a játékosokat is idegileg szinte teljesen „kikészítették“. Az Inter két alkalommal is jelentősebb gólkülönbséget tudott kiharcolni, de az MBK mindig be tudta hozni a lemaradást. A második negyed után 38:35-ös eredménnyel vonultak a fiúk az öltözőbe.

A harmadik negyedet a vendégek kezdték jobban. A 7. percben már 47:54-re vezetett a Komárom csapata, miután Bulatovič szabálytalanságát Stevens érvényes büntetőkkel jutalmazta. Az Inter nem adta fel és Rančík és Bulatovič remek játékával 3 pontra behozták az MBK csapatát. Ám a komáromi fiúk nem hagyták tovább érvényesülni az Intert és a harmadik negyedet már a mi csapatunk nyerte 57:61-re.

Az utolsó negyedben már Rančík sem bírta tovább húzni a csapatát és az MBK egyre nagyobb előnyt tudott kiharcolni. Ebben a negyedben (is) Stevens és Thompson remekelt és a negyedet 28:14-re hozta a Komárom. A 71:89-es csodás végeredmény pedig magáért beszél. Ezzel csapatunk a tabela 1. helyére ugrott !

Pinke Noémi

dunataj.skHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>