Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

KOMÁROM: AlfaCity 2012

Június 2-án ott a helyed AlfaCityben! Alfás koncertek, autókiállítás szépségversennyel, piknik és lazulás sok-sok alfás őrülttel.

Időpont: 2012. június 2., szombat
Kapunyitás: 9h
Helyszín: Monostori Erőd, Komárom, Dunapart 1.
Belépő: 3000 forint / autó. Elővételben 2000 forint / autó! Gyalogosan az Erőd belépőjét kell megfizetni (felnőtt: 1.100 forint; diák/nyugdíjas: 850 forint)
Honlapwww.alfacity.hu

AlfaCity az Alfa Amore hivatalos rendezvénye, Közép-Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozója. Idén is – immár negyedik alkalommal – a Monostori Erőd hangulatos, történelmi környezetét választottuk, ahol a zöld gyepen parkoló Alfák mellett adott a nyár eleji piknikhangulat.

Programok: láthatod itt az Alfa Romeo összes új modelljét és jó néhány régit is. Idén is igyekszünk pár Magyarországon ritkán látható típust megmutatni az Alfárium segítségével. A Fiat Magyarország standján megismerheted az Alfa Romeo aktuális modellkínálatát és az akciós modelleket. Bemutatkozik a Lancia, a Fiat és a Jeep néhány újdonsága is. A színpadon a kellemes zenéről DJ Titzkrisztián és három feltörekvő zenekar gondoskodik majd. A betonplaccon napközben freestyle gumifüstölés vár Rátok. Egész nap szavazhattok majd a legszebb évfordulós Alfákra, támogatóink standjain pedig szintén találtok majd látnivalót.

Évfordulók: 2012 bővelkedik az évfordulókban! Számos modell idén ünnepli valamelyik kerek születési évfordulóját, így természetes, hogy meglepetésre számíthatnak tőlünk!

Az Erőd programja: egy-másfél órás program keretében, idegenvezető szakértő közreműködésével tekinthetitek meg ezt az egyedülálló műemléket. A szolgáltatást az Erőd üzemeltetője biztosítja, az Alfával érkezők számára egész nap ingyenesen 10 és 3 óra között óránként tartanak majd tárlatvezetést. Az Erődben megnézhetsz több múzeumot, egy római kori kőtárat és egy haditechnikai kiállítást is.

Eredményhirdetés, tombola: 17 órakor. Kiderül, kik nyerték a versenyeket, és hogy melyik Alfákat találtátok a legszebbnek. A tombolanyereményeket csak a húzáskor ott tartózkodóknak tudjuk átadni, ellenkező esetben újrahúzunk!

http://alfaamore.hu/Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>