Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kiválóan vizsgáztak a menzák

Még a múlt év folyamán került sor arra a higiéniai ellenőrzésre, amelyet a Komáromi járás több területén, elsősorban az iskolai közétkeztetéssel kapcsolatosan hajtottak végre.

Az ellenőrzést a gútai Nagyboldogasszony Egyházi Alapiskolában és Gimnáziumban, a Korvin Mátyás AI-ban, a komáromi Ipari Szakközépiskola, a Munka Utcai AI, a Komensky Utcai AI konyháján, az ógyallai újtagi óvodai étkezdében, a virti és izsai óvodai, illetve iskolai étkezdék konyháján tartották. Az ellenőrök a konyhák és a személyzet tisztaságát, a higiéniai rendszabályok betartását ellenőrizték és mindenütt biológiai mintát is vettek. Az ellenőrzés értékelése az elmúlt napokban fejeződött be, s kisebb hiányosságoktól eltekintve valamennyi menzán betartották a higiéniai előírásokat, viszont az is megállapítást nyert, hogy több diákkonyhán bővíteni és modernizálni kellene a konyhai felszereléseket.

-y-

DUNATÁJ HETILAPHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>