Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kegyetlen nővér

Egy angol kórházi dolgozó ragasztószalaggal rögzítette az újszülött kisbaba szájához a cumit.

Sarah két és fél hónappal korábban hozta világra ikerfiait a vártnál, ezért mindkét picinek hetekig a kórházban kellett maradnia. Bár a gyerekeket hazavitték és egészségesek, Masont egy nap kórházba kellett szállítani légzési problémák miatt.

Mikor édesanyja bement meglátogatni, legnagyobb döbbenetére egy csapat rendőrt és nővért talált kisbabája ágyánál. Az egyik rendőr tájékoztatta, a kórház egy dolgozója hívta őket, miután meglátta, hogy az egyik nővér ragasztószalaggal rögzíti a pici szájához a cumit, hogy ne sírjon tovább.

Az anya természetesen rettentően dühös lett, hiszen légzési problémái voltak a fiának, és a nő akár meg is ölhette volna a gyermeket.

Bár a nővért felfüggesztették, a staffordi kórháznak nincs túl jó híre: 2005 és 2009 között állítólag 1200 beteg halt meg amiatt, hogy a dolgozók nem figyeltek eléggé oda rájuk.

Miért választja egy ember ezt a foglalkozást, ha nincs türelme?Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>