Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kalóz PS 3

A hacherek feltörték a játékkonzolt.

 

A „Három Testőr” nevezetű hacker csoport előző héten bemutatott egy úgynevezett „főkulcsot” a Sony által gyártott Playstation 3 játékkonzolhoz.

Az új főkulcs lehetővé teszi, hogy a PS3 biztonsági rendszerét dekódolni lehessen, ez által bármilyen kalóz játék feltelepíthető rá.

A Sony egy lv0 biztonsági kulcsot használ a konzolja védelmére, amely a 3.60-as frissítés után a játékok valódiságát is ellenörzi.

Miután ez a kulcs publikussá vált, a hackerek képesek megváltoztatni a biztonsági beállításokat a konzolon, lehetővé téve a másolt játékok futtatását.

Mivel a Sony biztonsági kulcsát a gyártás során telepítik a gépbe, ezért a további frissítések sem képesek ezt megváltoztatni, vagyis a feltört konzolokat már nem lehet utólagosan levédeni.

Sőt, a kulcs segítségével nemcsak játékok, hanem más alkalmazásokat is fel lehet telepíteni a konzolra, úgyhogy ha a Sony nem lesz képes rövid időn belül megoldani a problémát, jelentős veszteségek elé nézhet.Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>