Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Három, kettő, egy… LGT-koncert Komáromban!

A visszaszámlálás javában tart, három nap múlva, 2013. február 11-én, hétfőn, este hét órától a komáromi sportcsarnokban ad koncertet “a Kicsi, a Nagy, az Artúr és az Indián”, azaz, az LGT!

A Locomotív GT öt és fél év után koncertezik ismét. A komáromi előadás iránt óriási az érdeklődés, jegyek az eventime.sk oldalon és a helyi Városi Művelődési Központ pénztárában válthatók. Pénteken pedig kezdődik a háromfelvonásos budapesti maraton, naponta egy koncert a Papp László Arénában.

“Minden várakozást felülmúló érdeklődés fogadta az LGT-koncerteket. Maguk a zenészek sem gondolták, hogy ilyen nehéz időkben, amikor az embereknek kevés a pénzük, egymás után háromszor is sikerül megtölteni az Arénát. Ám a jegyeladások szerint igenis sokan vannak azok, akik szívesen áldoznak azért, hogy kedvenceiket láthassák a színpadon. Természetesen ez nagyszerű érzés, de hatalmas lelki teher is – mondja Presser Gábor, aki szerint hiába írnának új dalokat, a közönség ugyanis elsősorban a régi slágerekre kíváncsi. Csaknem kétszáz szerzeményük van, ebből a Loksi tagjai belső szavazással állítottak össze egy ötvenes listát, ez lesz a maratoni koncertek repertoárjának alapja. Ebből kerül majd ki az a körülbelül harminc szám, amit előadnak a közönségnek. Lesz egy blokk, amely Barta Tamásnak állít emléket. Ennek részeként hangzik majd el az Ő még csak most 14.” – tájékoztat a koncertsorozat hivatalalos honlapja, az lgtmaraton.postr.hu.

Az együttes 1971-ben alakult, 1976-tól változatlan felállásban zenélnek: Karácsony János (ének, gitár), Presser Gábor (ének, billentyűs hangszerek), Solti János (dob, ütőhangszerek) és Somló Tamás (ének, basszusgitár, szaxofon) szeretettel várnak MINDENKI-t a koncertekre.

Kapcsolódó cikkek

 

felvidek.maHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>