Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Harcol a házasságáért

Sikerült túljutnia a hirtelen jött válságon a Nacsa házaspárnak.

Legalábbis a humorista minden erejével azon dolgozik, hogy visszakapja feleségét, akivel tavaly év végén futott zátonyra a kapcsolatuk.

Akkor nagyon úgy tűnt, hogy hat év után teljesen kialudt a láng a szerelmesek között, de az új év új kapukat nyitott meg. Legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy Olivér ideje nagy részét Németországban, Mannheimben tölti, vagyis pontosan ott, ahol felesége, Zsuzsi a tavasszal munkát vállalt.

Rossz nyelvek szerint a külföldi munkavállalásnak nagy szerepe volt abban, hogy a házaspár elhidegült egymástól. Zsuzsi korábban már Milánóban, tavaly tavasszal pedig Németországban vállalt állást, miközben Olivért Magyarországra kötötte a munkája. Persze most sincs ez másképp, de Olivér, amikor csak ideje engedi, azonnal utazik feleségéhez Mannheimbe.

A gyakori kint tartózkodást az is bizonyítja, hogy Olivér a Facebook-adatlapján nemrégiben Budapestről Mannheimre változtatta jelenlegi tartózkodási helyét, vagyis pontosan azt a várost jelölte meg, ahol felesége, Zsuzsi is munkát vállalt. Ez minden bizonnyal nem lehet véletlen.

Kapcsolatuk alakulásáról szerettük volna megkérdezni Olivért, de egyelőre nem akart nyilatkozni, azt mondta, ha gyökeres forulatot vesz az életük, majd beszélnek.

Hogy megmaradnak-e házaspárnak, most még nem lehet tudni, de ahogy a mondás is tartja: a nagy távolság vagy megöli a szerelmet, vagy újra lángra lobbantja.

 

arcatlan.comHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>