Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Év végi hálaadás

Az év utolsó napján, az emberiség az időre figyel. Az időre, ami megállás nélkül pereg, és amit tartalmasan, Isten tetszése szerint kell megélni.

A polgári évnek utolsó napján különös figyelmet kap az idő. Elmúlik valami és azzal kezdődik valami más. Fogadalmak hangzanak el, hogy mi lesz a következő évben elhagyva és betartva.

Az Egyház ezen a napon hálát ad mindenért Istennek. Hálát ad a sok kegyelemért, de a szenvedésekért is. Mindent Istentől kapunk és hogy miért kapjuk, annak oka van.  Ezért kell hálát adni, megköszönni és elfogadni.

Vajon minden ember megköszöni Istennek az elmúlt évben kapott kegyelmeket, örömöket és szenvedéseket? Vagy talán irigykedve mondják, hogy másnak jobb, és hogy miért pont nekik jut a rossz?

Belegondolnak abba, hogy talán okkal kapták azokat a kegyelmeket és szenvedéseket? Vagy erre nem gondolva, csak örülnek a jónak és bosszankodnak a szenvedések miatt?

Ezen a napon álljon meg mindenki egy percre, csöndesedjen el a rohanó világban és suttogjon el Istennek egy hálás köszönetet mindenért!

 

arcatlan.comHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>