Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Euróvíziós bundabotrány

Még el sem kezdődött az Eurovíziós Dalverseny, amikor Radics Gigit bundával vádolták meg, mondván, hogy ha elindul, biztosan őt is fogják delegálni a svédországi döntőre.

Radics Gigi nem maga jelentkezett az Eurovíziós dalversenyre, hanem a menedzsmentje jelölte. A 16 éves tehetséggel együtt dolgozó szakemberek sokáig gondolkodtak rajta, hogy indítsák-e az énekesnőt, mert sejtették, hogy nevezése botrányt fog kavarni.

“Pontosan tudtuk, hogy támadások fogják érni Gigit, hiszen nagyon tehetséges, tehát sokakat zavarhat a versenyben való jelenléte. Aztán végül úgy döntöttünk, hogy nevezzük az Úgy fáj/ Over you című dalt. Ez Gigi számára is meglepetés volt. “- árulta el Gigi menedzsere, Sárdi Mariann. A nevezés bejelentése után azonban sokan rögtön bundát kiáltottak, és azt állították, hogy ha Gigi elindult a versenyen, akkor biztosan ő is lesz a hazai befutó. Voltak énekesek, akik a visszalépést fontolgatták a fiatal tehetség nevezése miatt. Volt, aki egyenesen azt állította, hogy az énekesnő indulását maga az MTV kérte.

“Bevallom rosszul esett ez a gyanúsítgatás, az, hogy bundával vádoltak meg, de igyekszem nem törődni ezekkel a véleményekkel. Figyelek a pozitív és a negatív kritikákra is, amiből lehet, abból igyekszem okulni, de az ilyen vagdalkozással nem tudok mit kezdeni. Szerintem nagyon nagy baj, hogy nem tudunk örülni egymás sikerének, a tehetségeknek. Ez egy dalverseny, és én tiszta szívből drukkolok minden indulónak, és ha nem én leszek a hazai továbbjutó, őszintén gratulálok majd a nyertesnek”- szögezte le az énekesnő, akinek nem titkolt célja a versennyel, hogy nemzetközi porondon is megmutassa magát.

“Az Eurovíziós Dalverseny mindenki számára egy lehetőség, hogy külföldön is bemutatkozzon, ami nekem is célom. Nekem az a dolgom, hogy a legjobb tudásom szerint elénekeljem a dalt és a többi úgysem rajtam múlik..”

Gigi Úgy fáj/Over you című versenydala:

ARCATLAN.COMHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>