Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Elkeseredésében pakolt ki Fábry szeretője

A sikerről álmodott, a hírnevet akarta magáénak Hada Renáta, de nem lehetett övé a dicsfény.
Kitartott és hosszú évekig folyamatosan küzdött híres szeretője, Fábry Sándor oldalán, ennek ellenére mégsem jutott előrébb.

Párjaként sosem fogadta el a showman, sőt közben gyermeke is született, míg Renáta élete nem éppen felfelé ívelt. Tizenhét albérletet fogyasztott el tizenhárom év alatt, munkája is alig akadt, pedig az írónő több újságban is publikált, most jelent meg harmadik könyve, valamint modellként is várhatta volna a rivaldafény. Renáta mégis a rögösebb utat választotta. Fábry oldalán próbált meg mutatkozni, a humoristát segítve előrejutni.

Renáta bár rengetegszer segített Fábrynak, ő mégsem akart nyíltan együtt dolgozni vele. A modell számos esetben felkészítette az interjúalanyokból, de hiába kérte, még abba sem volt hajlandó belemenni, hogy a neve szerepeljen a műsor készítői között. Fábry a műsorokat minden egyes felvétel előtt átbeszélte vele, felmondta neki, tanácsot kért tőle. Az is előfordult, hogy beültette a nézőtérre, és arra kérte, hogy nevessen hangosan, ha nem ülne egy-egy poén.

Úgy tűnik Fábry rejtegető hadművelete sikeres volt, olyannyira, hogy a show-ban dolgozó legközelebbi kollégák, akikkel egy évtizedet is lehúzott, mit sem sejtettek Renáta létezéséről.

Mélyen legbelül talán ez vezethetett oda, hogy Hada kitálalt.

Eddig talán bízott benne, hogy ő lesz az, akit végül Fábry választ. Aztán amikor szakítottak, elkezdődött a sebnyalogatás időszaka. Most pedig rájött, hogy ha annyi évet eltöltött Fábry mellett, akkor valamennyi neki is jár a férfi sikereiből. Ez lehetett az egyik oka annak is, hogy ennyi ideig tűrt. Talán egy kicsit ő is élvezhette annak előnyeit, hogy szerelme sztár. De az is lehet, hogy szeretőként volt olyan jó a showman. Harmadik lehetőség, hogy nem akart gyereket, így nem zavarta, hogy párjának nincs ilyen terve vele, a negyedik, hogy reménykedett a közös jövőben.

Közben Fábry unokaöccse, dr. Fábry Kornél plébános nem akar beleszólni kuzinja magánéletébe.

“Ne ítélj, hogy ne ítéltess. Én nem tudtam az egészről.” – fogta rövidre az egyetemi tanár pap.Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>