Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Egyetemistának készül

Bódi Sylvi korábban a magyar nyuszis magazinban mutatta meg bájait, azonban ezt követően tett egy fogadalmat, miszerint a jövőben soha többé nem vetkőzik meztelenre.

A naptáraiban viszont évről évre sokat sejtető szexis fotókkal lepi meg a rajongóit. A Sugarbird “ruhatervezőjének” komoly tervei vannak a jövőre nézve.

Sylvi elmondása szerint erősen gondolkozik azon, hogy megpróbálkozik az orvosi egyetemmel, mert mindig is emberközpontú dolgokkal szeretett volna foglalkozni.

Igazán boldoggá tenné, ha tudna másokon segíteni, ám szerinte nagyon nehéz ennyi teendő mellett még valami újba belevágni. Nem könnyű rászánni magát arra, hogy visszaüljön az iskolapadba és négy-öt évet ismét tanulással töltsön.

De sosem lehet tudni, előfordulhat, hogy “vén fejjel”, mégis beadja a jelentkezését.

Bódi Sylvit leginkább a táplálkozástudomány, dietetika, valamint az alternatív gyógyászat érdekeli.

A “kiöregedett” plémét volt már amerikai filmkarrier előtt is és még sorolhatnánk, miket írtak róla. Egy biztos általában ezek a sztorik csak arra voltak jók, hogy szerepeljen valahol. Az idő múlásával lassan szánalmas lesz ez az örökös próbálkozás a címalpokkal.Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>