Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Dundika visszatér

Júliustól újra dolgozni szeretne Dundika.
Dundika úgy érzi, modellnek már túlkoros, ezért a régi szerelmét az éneklést választotta.

Dundika eddig a kisfiával, Mariánnal volt otthon, de szerinte a hét hónapos kisördög most már képes lesz naponta pár órára nélkülözni a mamát. Marián két hete hagyta abba a szopizást, így Dundika úgy gondolja, hogy eljött az idő, hogy visszatérjen. Szerinte harminchoz közel a modellkedés merész dolog lenne, ezért nem is próbálkozik vele. Pedig biztos, sokan szívesen néznék még most is a csinos anyukát.

A fiatal anyukát továbbra is érdekli a DJ szakma is, ám nem lemezlovasként szeretne érvényesülni. Ezt meghagyja a sok szárnyait bontogató bohócnak. Az ő igazi szerelme az éneklés.

“Van már kész zenei alapom, ennek a megírásában én is részt vettem, és megbeszéltem Petivel, hogy ha már itt van, ő írja nekem a szövegeket. Úgy érzem, jó páros leszünk, és igazán jó nóták kerülnek ki a kezeink közül.” Remélhetőleg júliustól, már hallgathatjuk is.

Dundika szívesen beszélt kisfiáról is: “Marián az ördög és egy angyal egy testben. Ha nincs semmi baja, akkor kenyérre lehet kenni. Ha viszont akar valamit, itt kő kövön nem marad! Kicsit olyan, mint az apja. Külsőre mindenképp. Egy klón gyerek.” Valakire ütnie kellett. Még jó, hogy nem a postársra! Azonban felköthetik a nadrágot a szülők, ha Marián természetében is édesapjára fog hasonlítani.1 comment to Dundika visszatér

  • gyurcsovics marta

    Ne a DuHetenyen a lisztet es a tesztat? Ez a tema. Koszonom.ndikarol irjanak, az nem tema. Mikor kapjuk meg

Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>