Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Cicciolina lelépett

Staller Ilona elhagyta fiatal pasiját.

Cicciolina megosztotta a nyilvánossággal, hogy négy év után véget ért kapcsolata Olaszország legirigyeltebb ügyvédjével. Staller Ilona ráadásul alaposan ki is teregette kapcsolata részleteit.

Cicciolina úgy érzi, ez nem volt igazi szerelem, főleg az érdekek miatt jegyezték el egymást. Luca csak népszerűséget keresett az oldalán: mindenképpen a tévében és az újságokban akart szerepelni. Ilona nemcsak az életéből, de a pártjából is kitessékelte az ifjút, aki az elmúlt években sokszor állt mellette nemcsak a szép, de a legnehezebb pillanatokban is. Az ügyvéd segített neki megoldani exférjével kapcsolatos problémáit, kezelte zűrös rendőrségi ügyeit, együtt alapítottak egy jótékonysági alapítványt, majd tavaly a D.N.A nevű pártot is, amellyel Ilona ismét a parlamentbe készül.

Ilona, aki nemrég szexmúzeumot nyitott Magyarországon, egyelőre nagyon élvezi a szingli életet.

Elmondása szerint csodálatos újból szinglinek lenni és a szinglik életet élni. Fantasztikus, hogy szabadon dönthet mindenben úgy, hogy nem kell senkivel sem megvitatnia és egyeztetnie a dolgait.

arcatlan.comHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>