Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Belehalhat, ha utcára lép

Alig hagyhatja el otthonát az a Nagy-Britanniában élő pakisztáni kisfiú, aki egy nagyon ritka immunrendszeri betegségtől szenved.

A gyereket egy egyszerű megfázás is megölheti.

A hatéves Uzair Akhtar Job szindrómától szenved, egy ritka immunrendszeri betegségtől, aminek következtében szervezete egyáltalán nem képes felvenni a harcot a fertőzésekkel és a vírusokkal. A fiú állapota annyira komoly, hogy egy játszótéri megfázásba is belehalhat.

A betegség mindössze 50 embernél van jelen az egész világon és az orvosok szerint, amennyiben a gyereken nem sikerül csontvelő-átültetést elvégezni, valószínűleg nem éli meg a 18 éves kort. A szülők azért fordultak a médiához, hogy sikerüljön kisfiuknak megfelelő donort találniuk és megmenteniük az életét.

arcatlan.comHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>