Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

A szeretet a vérünkben van. Bizonyítsuk be!

Február 14., Szent Bálint napja a szeretet ünnepe. Ajándékkal igyekszünk e napon a szeretett társnak kedveskedni, boldoggá tenni. Vannak azonban sokan olyanok is, akiknek nem tárgyi ajándék kell ahhoz, hogy boldogok lehessenek, hanem olyasvalami, ami ennél sokkal értékesebb. Az életet mentő folyadékról, a vérről van szó. Számunka ez a legfontosabb ajándék a világon.
Kapcsolódjon be Ön is – ha teheti, ha egészséges és alkalmas a véradásra – a vércsepp véradó kampány 18. évfolyamába (is) és adjon a rászorulóknak igazi értéket, életmentő ajándékot. A Komáromi Járási Kórház véradó állomásán szeretettel várják a régi és új véradókat minden pénteken 7.00 és 11.00 óra között.

komarno.sk

 

 Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>