Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

A Microsoft „nagy” tervei

A cégóriás állítólag egy 80 inch átmérőjű eszközt tervez irodák számára.

A Microsoft szeretné modernizálni az irodák dolgozóinak életét és a töltőtollak, papírok és telefonok helyett egy 80 inch átmérőjű tablettel szeretné ellátni őket.

Az eszközt egyelőre Steve Ballmer a Microsoft vezérigazgatója teszteli a saját irodájában.

Megszabadult a telefonjától, a számítógépétől és a jegyzetfüzetektől, most már minden munkát ezen az óriás tabletten végez.

Egyelőre semmi konkrét információ nincs erről az eszközről, nem tudni milyen felbontást használ, milyen processzorral működik, csupán annyit lehet tudni, hogy a Windows 8-as operációs rendszerrel van felszerelve.

Miután a prototípust véglegesítik, piacra szeretnék dobni ezt az eszközt, viszont a tervek szerint egyelőre csak irodáknak szeretnék a terméket felkínálni.

Valószínű, hogy idővel majd mások is megvásárolhatják ezt az eszközt, bár az ára egyelőre nem lesz éppen kedvezőnek mondható, bár pontos információ még erről sincs.Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>