Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

A Léva kosárlabdacsapata szakította meg a Komárom hazai sikersorozatát

A hazai csapat szurkolói mindvégig kitartóan buzdították csapatunkat (még 11 pontos hátránynál is) ezzel is megmutatva, hogy az extraliga legjobb szurkolói.

 

Az első negyedet még csapatunk nyerte, igaz, hogy csak kínkeservesen. A játéktér urai a vendég Fields és Kemp voltak. Már a második negyedtől aztán kezdett egyértelművé válni, hogy ki a „nagyobb legény“ a pályán, hiszen mindjárt a negyed elején a Léva 8:0 –ás pontarányt tudott összehozni. A komáromi fiúknak szinte semmi nem jött össze. Sem Lowe, sem pedig Simpson és Bilík nem tudta hozni a tőlük megszokott kiváló formát. A vendégek ezt kihasználták és úgy a támadójátékban, mint a védelemben csapatunk fölé kerekedtek. A félidőben már Léva vezetett 34:31-re.

A második félidőben a Léva többnyire tartani tudta a vezetést. Az MBK a harmadik negyed 9. percében kicsit közelebb a Lévához, mikoris fel tudott jönni 3 pontra. A negyed végén még a vendég Kemp bevarázsolt egy hárompontost, ami ismét nem sokat segített a hazai csapat önbizalmán. Az utolsó negyedben a hazai fiúknak már nem maradt elég erejük, hogy meg tudják fordítani az eredményt, igaz a 2. percben csak 2 pontos volt a különbség, de a Léva ennél többet már nem engedett fiainknak és így nyerni tudott 83:76-ra. A vereség ellenére a hazai szurkolók tapssal kísérték az öltözőbe a hazai csapatot.

Pinke Noémi

dunataj.skHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>