Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

A helyes diéta – avagy mi is pontosan az Update?

A helyes diéta - avagy mi is pontosan az Update? Az Update módszer megkerülhetetlen fogalommá vált az elmúlt években hazánkban – sokan ennek ellenére nincsenek tisztában vele, mit is takar pontosan ez a táplálkozás- és életmódrendszer. A Norbi Update Erzsébet körúti üzletében erre a kérdésre kaptunk választ.

Stábunk az Erzsébet körút 44-46-ba látogatott el, ahol Takács Hajni dietetikus avatott be minket – és persze a Tabu Tv nézőit – az Update módszer titkaiba: “A rendszer lényege, hogy szénhidrát-csökkentett táplálkozást és hozzáadott cukortól mentes étkezést ígér mindenkinek. A koncepció, ami miatt a módszer erre a két dologra épül, az, hogy Magyarország lakosságának 2/3-a túlsúlyos vagy elhízott – amit szénhidrát-csökkentett diétával lehet megelőzni. A módszer nem kifejezetten fogyókúra vagy diéta, nem jár koplalással, mint amire az emberek gondolnak a diéta szó hallatán – ez egy életmódváltás.” – hallható a Tabu Tv riportjában.

Az étkezést érintő leggyakoribb tévhiteh is szóba kerültek: “Leggyakoribb tévhit, hogy valamelyik étkezést el kell hagyni – általában a vacsorát – vagy hogy nem lehet fogyókúra illetve cukorbetegség során édességet fogyasztani, zsírszegény diétát kell tartani, vagy gyümölcsöt csak délig lehet enni. Az Update ettől teljesen különbözik. Mi többszöri étkezést javaslunk a mértékek betartásával, a cukormentességet emeljük ki, mint tilalmat, és hangsúlyozzuk, hogy szénhidrátra is szükségünk van: minőségi szénhidrátokra van szükség, de kevesebb mennyiségben, mint ahogy az átlagember fogyasztja. Gyakori hiba, ha valaki csak naponta kétszer étkezik, ami lassítja az anyagcserét, és így a fogyást is.”

A Norbi Update persze nem csak termékeivel és módszerével, de Erzsébet körúti boltjával is kiemelkedik az egészségmegőrzésre nagyobb hangsúlyt fektető üzletek közül, hiszen minden alkalmazott pontosan tisztában van a módszer lényegével, így a személyre szabott tanácsadás is könnyedén megoldható. Az eredetileg Dohány utcában nyílt üzlet – mely 2012 májusában költözött a mai, jól megközelíthető helyére – számos édességekkel, péksüteményekkel, sós nassokkal és persze akciókkal várja az Erzsébet körút 44-46-ba látogatókat: “Vannak törzsvásárlói akcióink, illetve zárás előtt egy órával a péksüteményeket is akciósan adjuk – emellett minden nap más és más akcióval kedveskednek a bolt tulajdonosai.”

tabutv.huHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>