Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

A 13. hazai győzelem

A bajnok ismét nem tudta legyőzni csapatunkat idehaza. Ugyan a félidő után nem úgy nézett ki, hogy sikerül, de végül győztünk a Privigye (Prievidza) ellen  95:87-re.

 

Az első negyed jobban indult a vendégeknek, hiszen az első pontokat Harris kosara íratta fel a táblára. Gyorsan kontrázott a (most is) kiválóan játszó Bílik, aki nemsokára még egy hárompontost is bevarázsolt az ellenfél kosarába. A rendkívül szoros játékban a csapatok váltogatták egymást a vezetésben és a negyed végén Privigye volt szerencsésebb, így 25:22-re nyerte ezt a játékrészt.

A második negyed is hasonló játékot hozott, de a hazai csapat kissé pontosabb játékának köszönhetően a 9. percben öt pontra is el tudott húzni a vendégektől. A Privigye csapata be tudta ugyan hozni a lemaradást, de megtartani már nem bírta és csapatunk ezt a negyedet már hozni tudta 42:37-re.

A félidő után a vendégek sokkal határozottabban ugrottak neki a játéknak és  az ötödik percben már hét ponttal vezettek a komáromi csapat előtt. Csapatunk nem tudta behozni a vendégeket és a harmad vége előtt 2 perccel már tíz pontos hátrányban voltunk. Mikor már úgy nézett ki, hogy drámaivá fajul a helyzet, fiaink találtak magukban még egy kis tartalék erőt és Simpson (29 pont, ebből 4 hárompontos) csodálatos játékának köszönhetően „csupán“ 5 pontos különbséggel vonultak le a csapatok a játéktérről.

A negyedik negyedben a hazai csapat a győzelemre játszott, melyben a már szokásosan nagyszerű szurkolók segítségére is számíthattak, akik ismét kitettek magukért. Ennek köszönhetően Simpson a 7. percben kiegyenlített és Kevin Thomson rögtön megszerezte a vezetést is. 42 másodperccel a mérközés vége elött csapatunk már 10 ponttal vezetett és a privigyei fiúk már nem nagyon tudtak ezzel az eredménnyel mit kezdeni.  Komárom 95:87-re győzött és sorozatban immár a 13. hazai győzelmét könyvelhette el.

Pinke Noémi

dunataj.sk

 Hozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>