Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

27. testületi ülés – videó

Komárom város önkormányzata február 14-én tartotta meg sorrendben 27. képviselő-testületi ülését. Az idei költségvetési évre vonatkozó invesztíciós tételek kiválasztásával kapcsolatban ismét háromoldali (a Híd, a függetlenek és az MKP klubok részéről) kompromisszumos megegyezés született, így a megvalósításra kerülő beruházások listájának elfogadása zöld utat kapott. A helyzetet bonyolíthatja az őrsújfalui polgárok petíciója, akik nehezményezik, hogy a városrész fejlesztési igényei nem kerültek be a megvalósítandó tételek közé. Ezért a következő testületi ülésen vélhetően ez a téma ismét terítékre kerül majd. Az ülés programját IDE kattintva tekinthetik meg. Nézzék meg a testületi ülés teljes, vágatlan videófelvételét, majd az követően a városvezetés sajtótájékoztatója felvételét.

FIGYELEM! A videó lejátszásához a Microsoft cég Windows Media Player nevű beépülő modulja lelöltése és telepítése szükséges! Ajánlott böngésző: Microsoft Internet Explorer (más böngésző nem, vagy hiányosan jeleníti meg a videólejátszót) Ahhoz, hogy előre-hátra lehessen ugrálni a videó idősíkján, meg kell várni, amíg letöltődik az egész videó (2,8 GB).

videó itt

 

komarno.skHozzászólás

  

  

  

Használhatja a következő HTML tagokat

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>